Familiehuis-El sueño de Relleu

Maas van Beek bij stuwmeer in Relleu.

Hoihoi!

https://nl.wikipedia.org/wiki/Maas_van_Beek

Eigenlijk leren jullie mij na het kijken van deze trailer https://vimeo.com/224035791 waarvan uiteindelijk een documentaire van gemaakt zal worden (reeds 230 uur film opnames gemaakt door Luis Velasco) in enkele minuten verder heel goed kennen.

Wat jullie niet in de video zien is dat ik een ondernemer ben, een" Willie Wortel" die al velen uitvindingen hebt bedacht, alles zelf gemaakt, patenten verleend gekregen maar ook vooral altijd erg creatief op zoek ben naar uitdagingen.

Jullie zien wel dat ik al heel veel van de wereld heb mogen zien, snuiven en culturen heb leren kennen.

Spanje trok mij altijd enorm om vele redenen maar dat hoef ik jullie niet uit te leggen totdat ik vrij plotseling in het mooie adembenemende maar ook 1 van de schoonste adem inhalende paradijs op aarde dorpje Relleu terecht kwam.

Beetje brutaal als ik ben maakte ik al snel kennis met de inwoners van het supergezellige dorpje en had het erg voorzien op het pand beschreven en te zien op homepage.

Samen met familie en vrienden gaan we er een geweldig mooi paradijsje van maken en jullie gastheer/vrouw zullen voor de beste service zorgen, want waar we op uit zijn is dat jullie eigenlijk "niet meer weg te slaan zijn" maar zeker het een vervolg zullen geven.